Voetreflex Therapie


 

Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet. Zo is een pijnlijke knie voelbaar op de kniezone aan de bovenzijde van de voet.

. De linker voet weerspiegelt de linker zijde van het lichaam en de rechter voet de rechter zijde. De inwendige organen vinden we terug op de voetzool. De huid, spieren, gewrichten op de wreef.
Behalve bloed beweegt er ook energie door ons lichaam. Deze energie stroomt door de zogenaamde meridianen, die de energie afgeven aan lichaamscellen.
Door druk te geven op de zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor vermindert, verdwijnt de pijn op de drukplek en uiteindelijk op de knie zelf. Op deze manier kunnen klachten in het lichaam via de reflexzones op de voet behandeld worden.

Bij Wellness Vlaardingen behandelen wij uw klachten met deze 'reflexzones'. Samen met ons specialist kijken we met u wat de oorzaken zijn van uw klachten. We bespreken dit dan met u samen hoe en welke methodes we toepassen om u te behandelen..

LET OP! Lees hier allereerst ons corona protocol voordat u een afspraak maakt!